4/28/08

On és l'Ona? #02

Del 6 de maig de 2006, 2:56
Volant... sobre les muntanyes Sayan
Escolto: Gigi Leung "Wu Liang Yin Pin" (disc Look)... la que més m'ha agradat de la selecció de música cantonesa de l'avió. No sabria com descriure-la, però és una noia amb una veu maca tot i que no espectacular i que tan té cançons més ballables (Bikini) com d'altres més jazzístiques amb piano (Wu Liang Yin Pin) i sons electrònics (Yun Shang Feng Bao)!

Són... les 19h a Barcelona, les 3 a Hong Kong i a saber quina hora sobre les muntanyes Sayan a Sibèria, per on estem passant ara mateix amb l'avió. Fa unes 7 hores que volem i encara en tenim una mica més de 4 per davant! Però en aquest avió us asseguro que podria quedar-m'hi tres dies seguits.

Pels que no ho sapigueu vaig tenir la immensa sort d'aconseguir un bitllet d'anada fins a Hong Kong en Bussiness a pràcticament el mateix preu que en classe turista. I a més amb la companyia Cathay Pacific, la millor de l'any 2006. Una passada. Així que aquí estic amb l'ordinador a la falda estirada completament en el meu seient-llit i una pantalla per mi soleta amb més de 20 pelis, 15.000 Cds, jocs... i una noia india que es diu Sashi i que em diu Mrs. Vinyamata. És la nostra assafata personal que ens ha rebut amb un cocktail de kiwi i taronja i una copeta de xampany. Potser el Tintin o l'Indiana Jones no estarien orgullosos de mi, però us asseguro que m'estic revolcant amb molta alegria per aquest plaer material que m'ofereix la Sashi!


Després de la copeta ens ha portat una peça de sushi d'aperitiu i tot just després hem dinat. Ja sé que els menús aeris no tenen massa rellevància, però quan són amb estovalles i carta de vins val la pena citar-los, encara que sigui per fer-me una miqueta la xula :D M'he cruspit: una terrina de salmó afumat amb formatge fresc, zuchinni i mermelada de tomàquet; un plat de pasta linguini amb tomàquets assecats al sol, carbassó i parmesà; una selecció de formatges increíbles i pastís de xocolata i anous. I tot acompanyat amb una copa (o dues jijiji) d'un Cabernet Sauvignon australià del 2002 (Capel Vale) amb tocs de regalèssia, pruna i notes de xocolata, tabac i cedre. Això diu la carta de vins. I jo corroboro. :p El vi és perfecte per viatjar, ja fa temps que la meva mare em va ensenyar que emborratxar-se era el millor que es podia fer en un avió... i és cert, mireu-ne els efectes...


Després he mirat Brokeback Mountain. Esperava més, però m'ha agradat molt la sensibilitat i la credibilitat de la història i els personatges. Molt real, sense conflictes excessius o exagerats. M'ha encantat el moment de la camisa, a casa els pares del Jack.

No comments: